Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristian și-a reluat activitatea în ringul de MMA. Ce rival cunoscut vrea să înfrunte

Cristian a reluat antrenamentele de MMA și vrea să intre cât mai repede în cușcă. Mai mult, concurentul de la Mireasa sezon 9 și-a ales deja și un posibil adversar cu care are o istorie.

Galerie
Cristian a reluat antrenamentele de MMA și vrea să intre cât mai repede în cușcă | Antena 1

La scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa, Cristian e pregătit să intre din nou în cușcă. Tânărul de la Mireasa sezon 9 și-a reluat antrenamentele și vrea să înceapă cât mai rapid meciurile de MMA. Mai mult, el se gândește deja și la pe care ar vrea să îl înfrunte.

Cristian a reluat antrenamentele de MMA și vrea să intre din nou în cușcă

Cristian de la Mireasa sezon 9 nu a stat prea mult pe gânduri. După ce a petrecut 6 luni în cadrul show-ului matrimonial, a revenit pe rețelele sociale în forță.

Băiatul este foarte deschis față de urmăritorii săi și a împărtășit cu aceștia planurile sale. Deși susține că a slăbit destul de mult, el e determinat să recapete masa musculară și să lupte cât mai repede în cușcă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa, sezon 9. Unde locuiesc Antonia și Cristian după Finală: „V-ați mutat împreună?”. Ce decizie au luat

Mai mult decât atât, și-a ales și adversarul. Într-o postare pe contul lui de Instagram, Cristian a publicat un videoclip în care apare în ring cu ispita Romeo Vasiloni. Cei doi par că se provoacă reciproc, iar concurentul Mireasa sezon 9 a titrat imaginile cu o întrebare.

„Îi dau revanșa?”, a scris el alături de imaginile care rulează pe un sunet care spune că „regele s-a întors”.

„Decizia este doar a ta ! Tu știi cel mai bine Cristian! În funcție de cum te simți! Important este sa îți revii la forma inițială! Multă baftă și succes în continuare în tot ceea ce îți propui! Sa ai parte de satisfacții, realizări, împliniri, îndeplinirea și împlinirea tuturor viselor și dorințelor și multe bucurii!”, a scris un internaut.

„N-are șanse cu regele”, a mai reacționat un fan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaj a transmis Cristian, imediat după Finala Mireasa sezon 9

În Finala Mireasa Cristian a avut-o alături pe Antonia, iubita lui. Chiar dacă fata a fost eliminată cu o săptămână înainte de Finala Mireasa, tânăra a venit pentru a-i fi alături iubitului său în Finală. Antonia a apărut ca o lebădă neagră și s-a asortat perfect cu iubitul ei. Cei doi au dansat împreună în Finală și au făcut poze superbe. După Finală, Antonia a mers în mașină cu Vlad și Iuliana, iar Cristian a mers separat. Fiul doamnei Daniela a făcut un scurt clip video prin care și-a anunțat urmăritorii că-și reia activitatea din online.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mesajul Antoniei după finala emisiunii. Ce a ținut să transmită fosta concurentă

„Ai mei! Vă pup și vă iubesc! După 6 luni de zile uite că am reușit să prind și Finala în emisiunea Mireasa. Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea, dar și haterilor care îmi sunt și mai dragi. Vă pup, vă iubesc pe toți! 6 luni de zile n-am avut access la telefon! Este primul story după 6 luni de zile!

În scurt timp o să intru live și să vorbesc cu voi. Frumos pentru că eu mă mențin pe linia mea până la final”, a transmis Cristian pe rețelele sociale.

Mireasa, sezon 8. Ana, prima reacție după ce Daniel a confirmat despărțirea: „Nu am căzut de acord”. Ce acuzații îi aduc... Mireasa, sezonul 9. Mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru o zi de distracție la piscină. Cine a lipsit de la înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x