Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Unde locuiesc Antonia și Cristian după Finală: „V-ați mutat împreună?”. Ce decizie au luat

Antonia și Cristian au făcut împreună un live pe rețelele sociale și au răspuns celor mai arzătoare întrebări ale fanilor. Ce decizie au luat Antonia și Cristian după Finala Mireasa sezon 9. Unde locuiesc în prezent.

Galerie
Ce decizie au luat Antonia și Cristian după Finala Mireasa sezon 9. Unde locuiesc în prezent | Antena 1

Chiar dacă Antonia a părăsit casa cu doar o săptămână înainte de încheierea show-ului matrimonial, iubita lui Cristian a avut o apariție inedită în Finala Mireasa sezon 9. Cei doi chiar au dansat altări de celelalte cupluri și la final, au plecat împreună. La momentul emisunii, tinerii spuneau că nu și-au făcut prea multe planuri despre cum va fi relația lor în afara casei, însă acum au dezvăluit ce decizie au luat.

Ce decizie au luat Antonia și Cristian după Finala Mireasa sezon 9. Unde locuiesc în prezent

La scurt timp după Finala Mireasa sezon 9, Antonia a făcut primul ei live pe TikTok sub antena îndrumare a iubitului ei. Cristian a intrat și el în transmisiune directă în mediul online și împreună au răspuns celor mai arzătoare întrebări ale fanilor lor.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia si Cristian, prima apariție împreună în afara emisiunii: „Ați venit împreună sau separat?”

Articolul continuă după reclamă

Una dintre cele mai frecvente întrebări de pe live-ul lor a fost legată de locul în care locuiesc cei doi acum. Internauții au vrut să afle dacă s-au mutat împreună, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Eu locuiesc cu mama mea. El stă singur, dar stăm împreună. Nu locuim împreună, dar stam în fiecare noapte împreună. Ziua avem treaba. Eu am multa treabă de facut, el se duce la antrenamente și ne vedem seara, dupa ce ne terminăm treaba. Să te muți cu cineva înseamnă ca ar trebui sa-mi iau toate lucrurile, el la fel, așa în timpul zilei ne favem treburile și seara ne vedem. Tot aia e, oricum”, a explicat Antonia.

„Vrem sa ne mutam imoreuna. O sa ne mutăm”, a completat și Cristian.

De asemenea, întrebată și despre cum se înțelege acum cu doamna Daniela și dacă mama lui Cristian o primește pe la ea, fata a răspuns scurt: „Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta”.

"Mireasa: Confesiuni", seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 5, care îi va avea protagoniști pe concurenții Mireasa

Producția care se vede exclusiv în AntenaPLAY a debutat miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători.

Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Aceest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Delia și Liviu, contraziceri la interviu. Cu ce nu au putut pica de acord și ce fată i-a dezamăgit

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Așadar, pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mesajele cu subînțeles care i-au îngrijorat pe fanii cuplului Alina-Valentin. De ce se întreabă dacă cei 2 părinți s-au ... Mireasa, sezon 9. Ce se întâmplă cu Valentin și Elena după Finală. Băiatul a spus adevărul despre relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x