Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Sorin, replici dure la adresa mamei! Simona Gherghe a intervenit! Ce s-a întâmplat cu el

Sorin i-a adresat cuvinte grele mamei sale și tensiunile au crescut iar între cei doi. În ediția din data de 24 octombrie a emisiunii Mireasa, sezonul 10, Simona Gherghe a intervenit și l-a făcut pe concurent să își schimbe atitudinea.

Galerie
Descoperă ce a zis Simona Gherghe în ediția din 24 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Părinții lui Sorin nu vor să accepte relația acestuia cu Simona și nu puține au fost situațiile în care s-a lăsat cu certuri, amenințări și lacrimi atât pentru familia lui, cât și pentru concurentă.

Profitând că ușile au fost deschise recent, Sorin a discutat iar cu mama lui și, fiindcă s-a enervat, a ajuns iar să arunce cu vorbe dure. În ediția din 24 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Simona Gherghe a intervenit și l-a făcut pe concurent să își schimbe atitudinea.

Sorin, replici dure la adresa mamei sale! Simona Gherghe a intervenit și l-a făcut pe concurent să își schimbe atitudinea, în ediția din 24 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa

Recent, Sorin a avut o discuție tranșantă cu mama lui și i-a criticat nu doar vorbele, ci și atitudinea și modul în care îl privește. Concurentul i-a spus cât de mult l-a deranjat că femeia l-a criticat în timp ce vorbea cu doamna Tamara: „Ai o vârstă și ești așa orgolioasă, ești rea!”.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Raul a lansat replici dure la adresa lui Stelian. De la ce a a pornit totul

Supărat, nervos, tânărul i-a aruncat replici acide și i-a arătat care este părerea lui ș ice anume l-a deranjat. Chiar și Simona a intervenit, zicând: „E situație dificilă, ea e între ciocan și nicovală”.

Discuția a continuat apoi în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, în ediția din 24 octombrie 2024, când Simona Gherghe a intervenit și l-a făcut pe Sorin să vadă lucrurile într-o altă lumină.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Doamna Cristina, scandal de proporții cu Laura! Ce a zis despre ea, de față cu toți

Tânărul a înțeles că nu doar el a suferit, ci și părinții lui, atunci când a fost închis, și că uneori trebuie să vadă o situație din toate punctele de vedere.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Raul a lansat replici dure la adresa lui Stelian. De la ce a a pornit totul... Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Simona a acuzat-o pe Alexia de prefăcătorie, după ce a prins-o noaptea plângând. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x