Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Inga a stârnit controverse de la prima întâlnire cu băieții. Cum a decurs date-ul ei

Ultima concurentă a intrat în platou și i-a cunoscut pe băieți. Încă de la prima întâlnire ea a stârnit controverse cu apariția sa și a atras anteția unui concurent

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Inga a stârnit controverse de la prima întâlnire cu băieții. Cum a decurs date-ul ei Galerie
Ultima concurentă a intrat în platou și i-a cunoscut pe băieți. Încă de la prima întâlnire ea a stârnit controverse cu apariția sa și a atras anteția unui concurent | Antena 1

Inga a venit în Casa Mireasa din Republica Moldova, dar a ținut să îi asigure pe băieți, încă de la început, că are și cetățenie română și este aici pentru a-și găsit marea dragoste.

Deși în clip-ul de prezentare a spus că ea își dorește un bărbat cu barbă, acum a mărturisit că nu este sigurul detaliu la care se uită atunci când este în căutarea partenerului perfect.

„Nu doar barba contează. Mă uit și la comportament și timbrul vocii, care e foarte important”, a spus ea.

Andrei a pus ochii pe Inga încă din primele minute. Ce a spus George despre ea

„Are aceeași meserie ca mine, am și barbă”, a spus concurentul care a vrut să afle mai multe detalii despre ea.

„Lasă, că ne cunoaștem mai bine, te învăț eu”, a adăugat Andrei.

Viorel a observat imediat tatuajele concurentei de pe gât și a fost curios să afle care este semnificația acestora.

„Unul e un trandafir, care semnifică pasiune, dragoste, seznualitate, dar în același timp, și spini, dacă nu este îngrijit bine. Celălalt este scris în spaniolă, „Sunt specială”. Deci eu mă consider o femeie specială, care știe ce vrea și știe să facă un bărbat fericit”, a dezvăluit Inga.

„Nu prea-mi plac fetele care folosesc botox, silicoane. Mie îmi plac fetele natuale”, a spus și George.

„Ăsta nu e botox, nu e silicon. E acid hialuronic”, i-a explicat Inga imediat.

Inga și Giorgio au mers la blind date. Ce lucruri și-au găsit în comun

Inga și Giorgio au mers la blind date pe malul Bosforului și au profitat din plin de timpul petrecut împreună. Cei doi concurenți de la Mireasa sezonul 6 s-au cunoscut mai bine și s-au simțit relaxați unul în compania celuilalt.

„A fost o întâlnire interesantă, la început aveam emoții, dar pe parcurs mi-a dat de înțeles că nu ar trebui să fiu”, a spus Inga.

„Pentru mine contează un pic vârsta partenerului, dar contează și conexiunea care se poate forma. Mai mult contează maturitatea, felul în care comunică, caracerul”, a mai adăugat ea.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că diferența de vârstă contează, e o diferență mică”, a adăugat și Giorgio.

Cei doi mai au un lucru în comun și anume faptul că nu au locuit prea mult timp în România.

„M-a surprins și m-a și bucurat pentru că aș fi prima lui experiență pentru că mă consider și eu româncă. Am toate șansele să mă număr printre norocoasele care ar putea să devină și soția lui”, a mărturisit Inga.

Ea a admirat la Giorgio că este un bărbat independent, deși are doar 25 de ani.

„Îmi pace foarte mult să râdem, să fim mai jucăuși”, a mai spus concurentul. Să știi că avem ceva în comun”, a adăugat și ea.

„Eu am noroc doar de bărbați cu ochi căprui, încă n-am întâlnit niciunul cu ochi verzi sau albaști. E destin! Se pare că e destinul!, a mărturisit Inga.

Giorigio și Inga s-au simțit foarte bine la blind date și au descoperit că se potrivesc și din punct de vedere astrologic.

Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina i-a impresionat pe băieți cu povestea ei de viață. Cum a decurs întâlnirea c... Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Adina, mărturisire surprinzătoare despre preferatul ei. Concurenta a iscat discuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x