Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cum s-a fotografiat Gabriela în vacanță. Ce imagine a publicat tânăra însărcinată pe rețelele sociale

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, s-a lăsat fotografiată într-o ipostază înduioșătoare în vacanță. Tânăra i-a bucurat pe susținătorii săi cu postarea din mediul online. Iată cum arată acum fosta soție a lui Valentin.

Colaj cu Gabriela de la Mireasa sezonul 6 în trei ipostaze diferite Galerie
Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, s-a lăsat fotografiată într-o ipostază înduioșătoare în vacanță | Antena 1

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală de când a anunțat separarea de fostul soț, Valentin. Mai mult, aceasta încearcă să își țină sarcina cât mai departe de ochii curioșilor.

Vestea despărțirii de fostul partener a venit la pachet cu un detaliu neașteptat pentru susținători. Valentin a dezvăluit că femeia cu care s-a căsătorit în Marea Finală a show-ului matrimonial este însărcinată și urmează să-i dăruiască un copil.

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, Gabriela și Valentin au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție rară cu cascheta de polițistă. Cum arată acum fosta soție a lui Valentin

În ultima perioadă, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a fost destul de absentă de pe rețelele sociale, motiv pentru care prietenii virtuali așteaptă cu nerăbdare noutăți din viața ei de zi cu zi. De curând, tânăra s-a decis să le spună internauților că se află în vacanță.

Cum s-a pozat Gabriela din sezonul 6 Mireasa în vacanță

Gabriela se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate concurentele din sezonul 6 Mireasa. Aceasta a reușit să-i impresioneze pe telespectatori cu frumusețea ei deosebită, dar și cu atitudinea pozitivă.

Odată cu ieșirea din competiția show-ului matrimonial, tânăra „și-a luat” cu ea în mediul online o mulțime de susținători care îi urmăresc postările cu mare drag. Pentru că nu ezită să-i mai țină la curent din când în când cu cele mai speciale momente din viața ei, fosta soție a lui Valentin a postat pe contul de Instagram că se află în vacanță.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Gabriela Pițigoiu, imagine rară alături de fratele ei. Cât de mult seamănă cei doi: „Mi-e foarte dor de tine!”

Tânăra însărcinată și-a făcut un selfie care a înduioșat privirile tuturor. Mai mult, aceasta a îmbrăcat o ținută animal print care i-a scos în evidență superbele trăsături ale feței. Se poate observa că Gabriela și-a „ascuns” din nou burtica de gravidă.

Chiar dacă a trecut prin multe momente dificile în ultimul an, Gabriela nu uită să gândească mereu pozitiv și să țină zâmbetul pe buze.

Cum a anunțat Valentin din sezonul 6 Mireasa despărțirea de Gabriela

La finalul lunii aprilie 2023, Valentin a dat vestea în mediul online că nu mai formează un cuplu cu Gabriela. Iată ce mesaj a transmis, fără reținere, despre relația pe care a avut-o cu femeia care l-a cucerit în show-ul matrimonial.

„Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze deja existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a scris el într-o postare pe contul oficial de Instagram.

Mesajul Mirunei după ce s-a spus că ea și Cosmin s-au împăcat. Ce a ținut să transmită în mediul online... Cătălina de la Mireasa sezonul 7, schimbare radicală de look. Fosta concurentă s-a lăsat chiar pe mâna lui Vlad!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x