Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări

Pentru a doua oară în sezonul 8 Mireasa, fetele au făcut nominalizări. Simona Gherghe le-a invitat pe fete să scrie pe foaie numele băiatului pe care doresc să-l elimine din competiție.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări | Antena 1

Înainte de a vota, fetele au primit câteva variante de criterii de vot, enunțat de Simona Gherghe: „Poate că nu s-a intergrat, poate că nu și-a găsit pe cineva, poate e o simplă antipatie. Regula jocului e că la un moment dat, voi aveți dreptul să eliminați un concurent din casa Mireasa. Așa că, scrieți pe foaie numele băiatului pe care vreți să-l dați afară din casa Mireasa”, le-a spus Simona Gherghe concurentelor sezonului 8 Mireasa.

Adrian și Liviu sunt în cursă de eliminare la Mireasa

Madi l-a nominalizat pe Andrei: „Nu am apucat să dicut cu el, dar am înțeles că nu e nicio fată pe gustul lui aici”

Bia l-a nominalizat pe Liviu: „M-am gândit la situația lui cu Bogdana. Chiar dacă Bogdana nu ar ieși, cred că ar fi mai bine ca fata să știe că are unde să se ducă”.

Ana l-a nominalizat pe Robert: „A fost o decizie foarte grea. Robert nu și-a găsit jumătatea încă și am ținut cont de starea de sănătate a doamnei Anina. Faptul că ea a avut acea aproape starea de leșin”.

Alina l-a nominalizat pe Andrei: „Nu-și găsește pe cineva și a fost un vot pe ghici”

Daria l-a nominalizat pe Liviu: „Votul meu vreau să fie fără resentimente. Votul meu a fost strict pentru comportamentul lui în casa Mireasa și cred că mama lui suferă mai mult decât ar trebui aici”.

Bogdana l-a nominalizat pe Robert: „L-am votat pe Robert fără să gândesc. M-am gândit că nu ar ieși el”.

Andreea l-a nominalizat pe Liviu: „M-am gândit la situația în care este pusă Bogdana și în cazul în care iese din casă să plece împreună”.

„Liviu, ai 3 nominalizări. Fetele din casă te trimit... te mai țin un pic pe jar”, a sps Simona Gherghe.

În cele din urmă, prezentatoarea a anunțat că Liviu intră în cursă de eliminare cu ultimul băiat din clasamentul publicului și anume Adrian.

Fanii Mireasa au la dispoziție o săptămână pentru a alege ce băiat să părăsească emisiunea Mireasa. Adrian sau Liviu pot fi votați pe mireasa.a1.ro, sau în aplicația Antena 1.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

n AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Primele imagini cu Ioana, noua concurentă. Câți ani are și ce își dorește de la u... Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Bogdana și Alina. Ce a votat pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii tensiunile nu au întrziat să apară. Marius chiar și-a expimat intenția de a părăsi platoul, nemulțumit fiind de comentariile făcute în special de Daria și Bia la adresa Ioanei.

Joi, 07.12.2023, 12:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Ultimele știri
x