Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Doamna Anina a primit sfaturi de la fiica sa. Cui i-a cerut scuze mama lui Robert

Cristina, fiica doameni Anina și sora lui Robert, a avut o discuție la telefon cu fratele și mama ei, după situația tensionată în care au fost implicați.

Colaj cu doamna Anina Galerie
Doamna Anina a primit sfaturi de la fiica sa | Antena 1

Atât Cristina cât și doamna Anina au plâns la telefon, iar fata și-a îndemnat mama să le ceară scuze Alinei și Biancăi pentru că le-a jignit.

Doamna Anina: „Cristina, nu am dublă personalitate! Că știu că asta te-a durut! Știi că mami e tare!”

Cristina: „Voiam doar să te rog foarte frumos, să fii mai cumpătată la vorbă! Deși ai dreptate, nu e frumos că ai jignit fetele! Te rog să le ceri iertare pentru faptul că le-ai jingit”

Doamna Anina: „Nu-mi caut scuze, dar au fost foarte mult eși mi-a scăpat

Cristina: „La televizor pare că sunteți amândoi aroganți. Noi știm cum sunteți”.

„Să fii un pic mai atent la persoanele din jurul tău, că tu ai o oarecare neaivitate și pici prost”, i-a spus Cristina lui Robert.

Doamna Anina a ascultat de sfatul fiicei sale și a mers să-și ceară scuze în fața Alinei.

De la cine și-a cerut scuze doamna Anina

„Te rog să mă ierți. Chiar îmi ești dragă. Dacă nu vedeam imaginile, eu nu știam ce am spus. Am spus la nervi. Drum bun în viață orice ar fi!”, i-a spus doamna Anina Alinei. Cele două s-au îmbrățișat.

Mama lui Robert a vrut să aibă o discuție și cu Bia, însă tânăra a fost distantă.

„Bianca, pot să te răpesc un minut? Am vrut să-mi cer scuze”, i-a spus doamna Anina Biei.

„Sincer nu aș dori! Apreciez fstul, e foarte frumos, dar ce s-a spus, s-a spus!”, a răspuns Bia.

„Eu nu mi-am dorit să vin. Nu-mi place să interacționez atât cu oamenii într-un cadru restrâns. Asta e! Și eu învăț!”, a spus doamna Anina în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2023.

„Când spui niște lucruri înseamnă că vin din interiorul tău și consideram că acele scuze nu sunt sincere: pe mine nu m-au deranjat jignirile, însă faptul că a atacat educația dată de mama mea”, a spus Bianca, iar Simona Gherghe a precizat că acceptă punctul ei de vedere.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Liviu a ridicat tonul la doamna Lucica. De ce s-a enervat iubitul Bogdanei... Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Primele imagini cu Ioana, noua concurentă. Câți ani are și ce își dorește de la u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x