Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Primele imagini cu Ioana, noua concurentă. Câți ani are și ce își dorește de la un bărbat

În gala Mireasa de pe 22 septembrie 2023 Simona Gherghe a anunțat că în casă urmează să intre o nouă concurentă.

Colaj cu Ioana de la Mireasa Galerie
Primele imagini cu Ioana, noua concurentă Mireasa | Antena 1

În gala Mireasa au fost difuzate primele imagini cu Ioana, noua concurentă a sezonului 8 care se pregătește să intre în competiție.

Ioana este Zodia Taur, are 25 de ani, locuiește din Anglia, are 1,60 m. înălțime, are un tatuaj și este pasionată de tenisul de masă.

Cine este Ioana, noua concurentă a sezonului 8 Mireasa

Fata a realizat câteva filmulețe cu ea, înainte să plece din Anglia. Ioana a precizat că a urmărit emisiunea și chiar s-a filmat cu televizorul dat pe Antena 1 în fundal.

„Mă numesc Ioana, locuiesc în Bristol. Geamantanul meu este gata. Urmează să merg la aeroport și ne vedem în România”, le-a transmis fata concurenților sezonului 8 Mireasa

Bărbatul ideal pentru Ioana este: „inteligent, sociabil, sportiv, îi place adrenalina, este credincios și comunicativ”.

Mai multe detalii despre ea, fanii Mireasa vor afla după ce fata va intra în competiție.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

n AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Doamna Anina a primit sfaturi de la fiica sa. Cui i-a cerut scuze mama lui Robert... Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Ce băieți intră în cursa de eliminare. Fetele au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x