Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări

Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. După internarea în spital, tânăra a anunțat că mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări Galerie
Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. După internarea în spital, tânăra a anunțat că mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei. | Antena 1

Madi suferă după ce și-a pierdut un membru al familiei. Tânăra a postat pe Facebook-ul personal o imagine cu flori și lumânare, pe un fundal negru.

Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări

Madi de la Mireasa e în doliu. După problemele de sănătate, care au ținut-o în spital, iată că necazurile nu se încheie pentru fosta concurentă a sezonului 8.

Tânăra și Sergiu au anunțat zilele trecute că nu mai formează un cuplu. Nu au vrut să dezvăluie motivele, la fel cum au preferat să nu spună de ce Madi a stat atât de mult timp internată în spital.

Iată totuși că, deși lucrurile păreau să se liniștească, Madi trece din nou prin probleme care o afectează din punct de vedere emoțional.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Valentin a curtat-o pe Antonia la party. În ciuda apropierilor, ea era cu gândul la Albert

Fosta concurentă din sezonul 8 Mireasa a postat o imagine cu lumânări și flori, dând de înțeles că e în doliu.

Internauții s-au speriat, gândindu-se la tentativa ei de a își lua viața, pe fondul problemelor cu depresia. Nici vorbă de așa ceva, au comentat alte persoane, care au spus că bunica tinerei s-a stins din viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea lui Madi de la Mireasa. Cum a ajuns să sufere de depresie

Madi de la Mireasa sezon 8 are 29 de ani, e din Provița de Sus și s-a căsătorit la 18 ani. Divorțul a fost decizia ei. Madi a povestit că în relațiile trecute s-a confruntat cu viciile partenerilor pe care i-a ales.

„El avea 30 de ani. Pe parcurs mi-am schimbat gândirea și a început să mă deranjeze diferența de vârstă. Aveam unele așteptări care nu mi s-au împlinit și atunci a renunțat. Familia mea tot timpul a avut o părere bună. Familia lui la început a avut o părere bună, dar pe parcurs s-a schimbat. Asta a fost prima relație serioasă. A doua relație a fost când eu aveam 21 și el 18. Am locuit împreună 4 ani, iar în ultima probleme avea probleme cu alcoolul și devenise abuziv”, a povestit Madi.

După relațiile eșuate, Madi a căzut în depresie: ”În urmă cu un an am căzut într-o depresie severă. Nu mai știam de mine. Aveam halucinații. Nu mai înțelegeam ce caut aici. Cine sunt, ce se întâmplă cu mine. Nu mai știam să mănânc, să beau apă. Probabil s-au adunat... relațiile eșuate, stresul oboseala. Am ajuns să am atacuri de panică și frică de moarte.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere

Mireasa sezonul 9. Delia a mers la doamna Viorica după ce a discutat cu Liviu. Ce i-a spus acesteia... Ce mai face și unde se află în prezent Cosmin de la Mireasa, fostul soț al Mirunei. Cum mai arată el acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x