Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Doamna Daniela a insistat să vorbească între patru ochi cu fiul Cristian. Ce și-au spus

Cristian a cerut plecarea mamei, după ce doamna Daniela a enunțat așa zisul plan ”diabolic” al Antoniei. Femeia susține că tânăra e capabilă să facă un copil pentru a îl ține pe fiul ei lângă ea.

Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Doamna Daniela a insistat să vorbească între patru ochi cu fiul Cristian. Ce și-au spus Galerie
Cristian a cerut plecarea mamei, după ce doamna Daniela a enunțat așa zisul plan ”diabolic” al Antoniei. Femeia susține că tânăra e capabilă să facă un copil pentru a îl ține pe fiul ei lângă ea. | Antena 1

Lucrurile au escaladat după discuția dintre Cristian și doamna Daniela. Iată ce acuzații grave a făcut mama concurentului la adresa Antoniei.

Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Doamna Daniela a insistat să vorbească între patru ochi cu fiul Cristian. Ce și-au spus

”Nu ești tu, nu te regăsesc. De ce nu rămâi același, rațional, calculat? De ce te grăbești?”, i-a zis doamna Daniela lui Cristian, după ce i-a transmis că îi crește tensiunea din cauza acțiunilor lui.

Cristian i-a zis: ”Îmi pare rău, nu am ce să fac.” Mama i-a sugerat să se delimiteze și să vadă ce îl privește pe el. ”Dacă nu aș mai fi cu ea, tu ai fi bine”, a plusat băiatul.

”Nu este vorba despre asta, ci că te-ai pierdut pe tine și nu vezi lucrurile. (..) Te raportezi la mine în mod diferit”, a insistat doamna Daniela.

”Cine mi-o trage, i-o trag și eu. Și ai mai încercat aici în emisiune, să mă temperezi, să alea...”, a spus Cristian, care a mai adăugat că Antoniei i-a atras atenția de mai multe ori, lucru pe care nu l-a făcut și cu mama sa.

Între timp, Antonia îl aștepta pe Cristian cu masa făcută. I-a atras atenția că l-a așteptat mai mult decât i-a zis.

Întrebată de ce este atât de tulburată, doamna Daniela a dezvăluit că Antonia a mai primit o nouă bilă neagră.

”Ca să înțeleagă că îi respect autoritatea, liberul arbitru și, așa cum de fiecare dată a manifestat o dorință, a fost înțeles și ajutat. Să caute să înțeleagă lucrul ăsta”, a zis doamna Daniela.

În emisia live, mama lui Cristian a fost deranjată de faptul că Antonia i-a reproșat iubitului ei că l-a așteptat la masă.

Doamna Daniela a mai spus că Antonia și Cristian nu mănâncă împreună, sugerând că nu există plăcerea de a lua masa împreună. Mai târziu, a adus aminte de un detaliu intim din viața Antoniei, când a avut parte de un avort medicamentos. Ea susține atunci că fata și-a manipulat fostul iubit ca să îi fie alături, lucru negat de Antonia.

Aceasta a spus că orice femeie ar fi îngrijorată de faptul că Antonia a zis că obține ce-și dorește, punctând că primul pas ar fi să rămână însărcinată. Cristian a cerut indirect eliminarea mamei sale, întrebând dacă e posibil să rămână singur în ultimele săptămâni de competiție.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Maria Lungu, tachinări cu doamna Daniela: ”O să mă întind așa puțin pe mama soacră”... Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Mama Antoniei a venit în casă. Ce a vorbit cu fiica sa și cu Cristian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x