Antena Căutare

Pedeapsa lui Ionuț, distracția tuturor! Concurenții îmbină în bucătărie, utilul cu plăcutul! Vedeți ce a ieșit! | Video

O pedeapsă s-a transformat în bucurie, în casa "Mireasa". Ionuț, Petronela și Lică, prieteni la cataramă și la gătit. Vedeți ce a rezultat!

Ionuț se pare ca este un bucătar desăvârșit, iar ajutorul lui, Petronela de asemenea. Pe lângă veleitățile de bucătăreasă, concurenta si-a demonstrat și calitățile de dansatoare, dar și cele vocale.

Dansuri lascive și provocatoare în casa "Mireasa"! Concurenții s-au distrat mai ceva ca în club! |Video

În bucătăria din casa "Mireasa", concurenții au îmbinat utilul cu plăcutul, iar rezultatul a fost unul pe măsura. Toți s-au declarat mulțumiți de gustul mâncării rezultate, deși LIcă a dat de înțeles ca este loc de mai bine, spunând totuși că, Petromela este pe drumul cel bun, în ce priveste bucătăria.

Urmăriți toata scena, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Andreia, certată de familie "Te rog, ai grijă la limbajul pe care îl ai în casă. Toți zic că ești crescută în mahal... Narcisa vrea să plece din casa "Mireasa." Nu mai sunt fericită aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x