Căutare Live

Petronela, de la dramă la comedie, în doar câteva ore! Concurenta joacă rolul prezentatoarei! | VIDEO

Acum plânge, iar în câteva ore glumește și râde în bucătărie alături de Lică. Concurenții nu îi înțeleg comportamentul Petronelei.

De la agonie la extaz, cam așa au fost trăirile Petronelei, din casa "Mireasa". După ce a plâns și s-a arătat extrem de dezamăgită, afisând o față tristă și lacrimi de durere, se pare că tânăra și-a schimbat direcția la 180 de grade.

Petronela, sfătuită de mamă să plece acasă sau să renunțe definitiv la Ionuț! "Să nu te împaci cu Ionuț! Nu are sentimente pentru tine!"

În mai puțin de o oră de la momentul trist, Petronela a schimbat registrul, devenind veselă, binedispusa și pusa pe șotii.

Tânăra a jucat rolul prezentatoarei, printre colegii ei, pentru a fla părerea celorlalți concurenți, în ceea ce o privește pe ea si pe IOnuț.

Urmăriți toată scena, accesând clipul video de mai sus.

Petronela, sfătuită de mamă să plece acasă sau să renunțe definitiv la Ionuț! "Să nu te împaci cu Ionuț! Nu are sentimente pentru tine!"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Petronela, sfătuită de mamă să plece acasă sau să renunțe definitiv la Ionuț! "Să nu te împaci cu Ionuț! Nu are sen... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri