Antena Căutare

Primele flirturi din casa "Mireasa"! Petronela și Lică, în tandrețuri pe canapea

Se anunță cel dintâi cuplu al primului sezon "Mireasa"? Chimie între Petronela și Lică, surprinși în tandrețuri pe canapea!

Lică, pe numel său Vasile Turnău, are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit. Pentru a-l ajuta să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa - Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Împreună cu familia sa, se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling. Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Stați aproape în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00. Nu uitați că puteți să-i urmăriți și pe Antena Play, 24 din 24!

Alexandra de la "Mireasa" își spune părerea fără menajamente: "Mi se pare că băieții sunt răi și respingă... Andreia Matei, foc și pară pe Roberta Ilie! Armando Rădulescu, mărul discrodiei în casa "Mireasa"?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x