Prognoza Meteo, 7 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vom avea parte de un cer variabil, însă mai ales în cea de-a doua parte a zilei, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zona de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu precădere în sudul, centrul și estul țării.

Prognoza Meteo, 7 iunie 2021

Profimedia

Vor fi condiții de grindină, iar izolat, îndeosebi la munte și în dealurile sub carpatice din sud, cantitățile de apă vor fi însemnate.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Maramureș

În Maramureș prima zi a săptămânii vine cu vreme în general frumoasă, cerul va fi variabil, ploi anunțându-se doar prin partea de nord-est. Mercurul din termometre va urca până la 27 grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Crișana

Locuitorii Crișanei se vor bucura de soare și de temperaturi ce vor atinge 28 de grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Banat

Și Bănățenii vor avea o zi furmoasă de iunie, cu soare și valori termice ridicate. Așadar, maxima zilei va fi de 28 de grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Oltenia

În Oltenia începem ziua cu soare, dar în a doua parte a zilei norii se vor înmulți și este posibil să plouă slab. Termometrele vor indica la prânz 28 de grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Transilvania

Pentru centrul țării meteorologii anunță cer variabil în cea mai mare parte a regiunii. În cea de-a doua parte a zilei, în sudul și estul regiunii, se va înnora și sunt așteptate precipitații. Temperaturile se vor încadra în normalul prerioadei, cu maxime între 22 și 27 grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Moldova

În Moldova vom avea vreme variată. Dacă în jumătatea de est se anunță cer mai mult senin, în jumătatea de vest a regiunii, îndeosebi după-amiaza, se anunță condiții de ploaie. Temperaturile vor urca până la 27 grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Dobrogea

Dobrogenii vor avea parte de soare, vânt slab și valori termice de până la 26 grade.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 Muntenia

În Muntenia, vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a zilei, dar spre seară va deveni instabilă și va aduce ploi, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile căderi de grindină. Termometrele vor indica o maximă de 27 grade.

În capitală ne vom bucura de soare, dar spre seară se va înnora și este posibil să plouă slab. La prânz se vor înregistra 27 grade. Mâine vor fi averse dup-amiază și seara, iar maxima va atinge 26 grade. Miercuri maxima zilei va fi de 27 grade, iar spre seară meteorologii anunță averse, însoțite de tunete și fulgere.

Prognoza meteo 7 iunie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 26 de grade

Oradea – 27 de grade

Suceava – 23 grade

Cluj Napoca – 24 grade

Miercurea Ciuc – 22 grade

Iași – 25 de grade

Timișoara – 28 de grade

Sibiu – 24 grade

Brașov – 23 grade

Galați – 25 de grade

Craiova – 26 de grade

București – 27 de grade

Constanța – 23 grade

Ultimele știri