Lista câștigătorilor. Super Neatza cu Răzvan și Dani, concurs alături de Casa Rusu

Neatza cu Răzvan și Dani lansează un concurs alături de Casa Rusu și pune în joc premii mari și nenumărate surprize. Răspunde la întrebarea "Care dintre cei trei Super meșteri vrei să vină în casa ta și de ce? Răzvan, Dani sau Ristei?" și poți fi tu unul dintre câștigători.

Participă la concursul Super Neatza cu Răzvan și Dani și poți câștiga premii mari de la Casa Rusu

UPDATE 14.05.2021: Câștigătoarea locului I, reprezentată de Dani și Robert Tudor, este Elena M.

Câștigătorul locului II, reprezentat de Florin Ristei și Dorian Popa, este Ionut I.

Câștigătoarea locului III, reprezentată de Răzvan și profesorul Trăznit, este Anamaria S.


Concursul se va desfasura până vineri, 14 mai 2021, ora 12:00, în cadrul emisiunii "Neatza - Ediție specială la Casa Rusu".

Care este mecanismul concursului

Joi, 13 mai 2021, pe pagina https://a1.ro/casanoua, a fost lansată întrebarea de concurs Care dintre cei trei Super meșteri vrei să vina în casa ta și de ce? Răzvan, Dani sau Ristei?

În concurs intră doar cei care răspund în perioada campaniei la întrebarea din https://a1.ro/casanoua. O persoană poate participa printr-o singură înscriere.

Prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” vor alege dintre cele mai amuzante, deosebite și originale răspunsuri (2 pentru fiecare meșter Neatza). Primele 3 vor intra în competiție prin reprezentanții lor - Răzvan, Dani sau Florin Ristei.

Aleșii vor intra în direct, prin telefon, cu prezentatorii emisiunii. Fiecare dintre cei trei reprezentanti trebuie să monteze contracronometru un obiect de mobilier și apoi să valideze finalul lucrării prin apăsarea unui buton. Premiile se vor câștiga în ordinea în care "meșterii" termină lucrarea:

  • primul care termină câștigă pentru telespectatorul lui - locul I - premiul cel mare, mobilarea unui apartament
  • al doilea meșter castinga pentru telespectatorul lui - locul II - mobilarea unui living
  • cel de-al treileacastiga - locul III – mobilarea unui dormitor

După desemnarea câștigătorilor, în vederea validării, fiecare dintre aceștia vor fi contactați fie telefonic, fie prin intermediul adresei de e-mail de către echipa redacțională și li se vor solicita totodată următoarele date de contact: nume, prenume, localitate de domiciliu, adresă de e-mail, număr de telefon – valide.

Ultimele știri