Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține cremă de brânză, mascarpone, ouă , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mille-feuille sărat".
Mille-feuille sărat, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani - Ingrediente:Începem cu umplutura de brânză. Amestecăm cele două tipuri de brânzeturi cu chimen, busuioc, sare și piper și dăm amestecul la rece pentru 30 de minute.
Aluatul foietaj îl întindem în tavă și îl înțepăm cu ajutorul unei furculițe din loc în loc. Îl ungem cu ou, îl presărăm cu chimen și îl dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 200 de grade, sau până se rumenește bine și devine crocant.
Lăsăm aluatul copt să se răcească și întindem peste el crema de brânzeturi.
Decorăm cu roșii cherry și servim deliciosul Mille-feuille sărat, cu mare poftă, alături de cei dragi.
O rețetă simplă și ușoară, perfectă pentru o gustare de vară.