Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine conopidă, ardei, sfeclă roșie dar și alte ingredinte delicioase, denumit burger ”Brumărel”.
Ingrediente pentru rețeta Burger Brumărel fără carne:
Modul de preparare pentru rețeta Burger Brumărel fără carne.
Conopida se desface în buchețele, care se învelesc în hârtie de cop, apoi în staniol și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Apoi, se desface staniolul și hârtia de copt și se presară peste fiecare buchețel cașcaval ras amestecat cu semințe de chimen. Cotoarele se separă și se dau pe răzătoare.
Ardeii capia se coc, se curăță și se lasă la scurs.
Sfecla roșie se coace și se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu conopida rasă, cu maioneza și hrean ras, după gust. Se adaugă și pătrunjel verde tocat.
Dovleacul se coace până se pătrunde bine.
Cum asamblăm deliciosul Burger Brumărel fără carne!
Se secționează chifla și se așază peste baza ei salata de sfeclă roșie cu maioneză, conopidă și hrean. Peste aceasta se va așeza conopida gratinată cu cașcaval și deasupra capacul chiflei. Se servește deliciosul Burger Brumărel alături un ardei copt presărat cu fistic și de o felie de dovleac copt peste care se așazăun strat de ghebe murate.
Cu așa rețetă de Burger Brumărel fără carne, veți cuceri orice gurmand, dar mai ales pe cei vegetarieni!