Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat delicios pe baă de paste, crenvurști, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată Prichindel”.
Ingrediente pentru rețeta Salată Prichindel
200 g paste cornetti rigati
150 g cașcaval gouda
400 g crenvurști
4-5 castraveciori murați
150 g boabe de porumb
1 ardei gras
2 linguri maioneză
2 linguri muștar
400 g compot de mandarine
frunze de salaă verde
Mod de preparare pentru rețeta Salată Prichindel
Mai întâi se toacă ardeiul, castraveciorii, mandarinele și cașcavalul în cuburi mici, apoi se amestecă cu boabele de porumb.
Se adaugă maionea și muștarul și se completeaă gustul cu puțină zeamă de la castraveciori și de la compot. Apoi se dau ingredientele la rece până se fierb pastele.
Pastele se fierb în modul clasic în apă clocotită cu sare, se scurg, se trec prin jet de apă rece și se amestecă cu ingredientele de la rece.