Antena Căutare

"Am aruncat buchetul și te-ai bătut cu Buble pe el". Flavia a îmbrăcat, pentru prima dată, rochia de mireasă: ”Sunt într-o perioadă superbă a vieţii mele”

Flavia s-a costumat în mireasă încă din copilărie. ”Am început să mă costumez în mireasă de la 15 ani! Acum îmi dau seama că nu ar fi trebuit”, a afirmat vedeta.

Flavia s-a tot costumat în mireasă, încă din copilărie: ”Am început să mă costumez în mireasă, de la 15 ani! Acum îmi dau seama că nu ar fi trebuit”, a afirmat vedeta.

Halloween-ul le-a oferit un subiect sensibil matinalilor, iar Flavia şi-a dat seama că rolul pe care l-a jucat de cele mai multe ori a fost cel de... miresica. Şi vă imaginaţi ce a urmat.

"Sunt într-o perioadă în care viaţa este absolut superbă!", mărturiseşte blondina.

Flavia, luată la rost de colegii de platou, după ce au văzut ce-i iese din cămașă: "Dacă îți ieșea un șnițel, era a... Veste excelentă pentru fani! Olga Verbițchi, câștigătoarea sezonului șase X Factor, se mută în România: ”În câteva luni,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x