Antena Căutare

Echipa de la "Netza cu Răzvan și Dani" se pregătește să plece la mare! Dani Oțil: "Trebuie să merg cu o zi înainte ca să instruiesc personalul, Răzvan are o față de milog..."

Echipa de la "Netza cu Răzvan și Dani" se pregătește să plece în gașcă, la mare! Dani Oțil "Dorim foarte mult ca în preajma lui 1 mai să purtăm o discuție sinceră despre litoralul românesc, cine este mai pregătit, cine nu e încă pregătit"

Echipa de la "Netza cu Răzvan și Dani" se pregătește să plece în gașcă, la mare! Dani Oțil "Dorim foarte mult ca în preajma lui 1 mai să purtăm o discuție sinceră despre litoralul românesc, cine este mai pregătit, cine nu e încă pregătit"

Dani Oțil vorbește despre obiceiul românilor de a migra către zona de lux a stațiunilor de la mare, însă mai nou, se practică și sudul.
Cel mai bun exemplu este chiar echipa de la "Neatza cu Răzvan și Dani" care va merge în curând în Complexul Mera, unde vor fi cazați de către cei cu care colaborează. Mera Onix pune la dispoziție trei săli de conferințe, cu o capacitate de 750 de locuri, dotate la cele mai înalte standarde. Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani merge la mare și va fi cazată la unul din hotelurile din complex.

Invitata de astăzi este chiar directoarea acestui complex care va povesti câteva detalii despre camerele în care se vor distra pe cinste colegii de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

Dani Oțil: "Trebuie să merg cu o zi înainte ca să instruiesc personalul, Răzvan are o față de milog..."

Urmărește întreg materialul video și află cum se vor distra simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

Cum va fi vremea înainte de Paște. Avertizarea meteorologilor: "Vor fi ploi în toată țara"... Răzvan și Dani, live de la Ateneul Român! Cum să ai succes pe Instagram: "Dimineața și seara sunt cele mai bune mom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x