Antena Căutare

Horoscop 20 ianuarie 2021. Gemenii învață să aleagă mai bine persoanele din jur, află ce se întâmplă cu Racii

Uranus și Marte se întâlnesc o dată la doi ani, iar această tensiune astrală aduce chiar și război. În istorie avem exemple, cum ar fi Războiul Civil și Al Doilea Război Mondial, când Marte era poziționat lângă Uranus.

horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2021. Taurii se vor dedica trup și suflet carierei, ce se întâmplă cu Leii | profimedia

Cu toate acestea, nu înseamnă că poziționarea celor două planete una lângă alta o data la doi va isca mereu un război. Cert este că trebuie să ne gândim dacă e timpul să ducem bătăliile noastre astăzi sau decizile mai pot aștepta.

Ziua de astăzi este una plină de surprize și deși la nivel global se anunță episoade complicate, de la revolte la probleme cu focul, este recomandat să nu vedem totul așa de negru.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Berbec

Te poți aștepta la o surpriză de proporții pe plan financiar. Evenimentele neprevăzute ale momentului sunt în strânsă legătură cu salariul, banii, talentele, dar și asul din mânecă. Nu sunt recomandate demersuri financiare cu prietenii.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Taur

Ești grăbit să rezolvi o situație și să trântești ușa în urma ta. Nu ar fi surprinzător dacă ai avea tot felul de ieșiri nervoase și să acționezi chiar agresiv. În plus, este posibil ca o persoană pe care o știi de multă vreme să îți dea o mână de ajutor.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Gemeni

Ai de-a face cu incidente neprevăzute care sunt în strânsă legătură cu trecutul. Îți va fi destul de dificil să te abții să nu răbufnești. Învață să alegi o persoană din toată inima, nu doar cu jumătăți de măsură. Nu o ține blocată lângă tine în funcție de toanele tale.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Rac

În aer miroase a complicații. Pe nepusă masa apar schimbări bruște când vine vorba de prietenii sau cerc social. Unii Raci pot avea o idee măreață și o dau în bară tocmai pentru că sunt nerăbdători.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Leu

Iei în calcul o schimbare radicală în carieră sau te poți trezi că reputația ta să fie zdruncinată din temelii. Este foarte dificil acum să-ți dai seama ce e intuiție și ce este doar un impuls. Așa că înainte să acționezi, pune în balanță toate acțiunile.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Fecioară

Astăzi te enrvează maim ult ca niciodată toți cei care îndrăznesc să te contrazică. În plus, nu ai stare, vrei libertate de mișcare și îți dorești din tot sufletul să excelezi în domeniul tău. O chestiune financiară este din nou în prim plan.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Balanță

În relațiile tale apropiate, tensiunea poate deveni insuportabilă. În plus, se poate întâmpla ceva pe plan intim sau financiar care să te dezechilibreze foarte tare în primă fază.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Scorpion

Dacă vrei să rezolvi o situație ce ține de relația cu partenerul, asociați sau colaboratori, e clar că trebuie să schimbi abordarea. Oamenii se pot comporta astăzi șocant și parcă nu-I mai recunoști.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Săgetător

Un incident de la muncă, o controversă cu un coleg sau o problem de sănătate te scoate din sărite. Nu ajută cu nimic să bați cu pumnul în masă.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Capricorn

Poate că ești nevoit să îți dedici tot timpul unui copil și nu îți mai rămâne nicio clipă pentru tine sua poate că ai un hobby și nu ai cum să te ocupi de el. În plus, nu ar fi de mirare nici ca un iubit să îți taie aripile. Așa că astăzi poți semna o declarație de război.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Vărsător

Ești într-un moment de cotiturp al vieții tale și asta e foarte clar. Ai tot spus că vrei o schimbare și acum că se întâmplă, bați speriat în retragere. Alți Vărsători încheie acum un curs și o iau într-o direcție nouă.

Horoscop 20 ianuarie 2021 Pești

Știi și simți că în spatele unei discuții este mai mult decât ți se spune. Și tocmai pentru că nu sunt date o data cărțile pe față și ești luat prin învăluire, fierbi de supărare. Atenție astăzi și cum conduci.

Rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x