Antena Căutare

Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu, cum arată jucătoarele de tenis când nu îmbracă echipamentul sportiv

Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu, cele mai iubite jucătoare de tenis, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Au lăsat deoparte hainele de sportive și au îmbrăcat rochiile de gală. Iată cum arată tenismenele atunci când nu sunt pe terenul de sport

Cele trei jucătoare de tenis au adus în platoul de la Neatza câte o minge de tenis semnată special pentru a ajunge la persoanele care le admiră cel mai mult.

Mihaela Buzărnescu este o jucătoare de tenis profesionistă din România. Mihaela a câștigat primul titlu WTA la San Jose 2018. În finală a învins-o în minimum de seturi pe grecoaica Maria Sakkari, 6-1 / 6-0.

Sportiva a întâmpinat câteva dificultăți anul acesta, mai ales că pandemia a ținut-o pe loc. "Nu am putut să joc decât două concursuri, dintre care au fost doua grand slam-uri. A fost foarte stresant și sper să șterg anul ăsta cât mai repede. Profesional nu a fost ok din cauza accidentării și operației pe care am avut-o în decembrie", spune Mihaela.

Alături de Mihaela a venit și Alexandra Dulgheru, sportiva care a început tenisul la vârsta de patru ani. Cel mai bun rezultat la junioare a fost realizat în turneul de la Wimbledon, în 2006, unde a ajuns până în sferturile de finală. A debutat în tenisul profesionist în 2005, dar a jucat primul turneu WTA abia în 2009, la Varșovia, competiție pe care avea să o și câștige de două ori. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială a fost locul 26, ocupat în aprilie 2011.

Pandemia nu a fost deloc prietenoasă cu tinerele sportive, iar pentru Alexandra, izolarea a venit atât cu lucrui bune, cât și cu lucruri mai puțin bune: "Am sta mai mult timp pe acasă. M-am întâlnit cu prietenii, am început să am o viață, ceea ce mi se pare lux. Timp de un an de zile eu nu am știut ce înseamnă viață normală", povestește tenismena.

Din nefericire, Alexandra Dulgheru spune că nu a mai jucat un meci de anul trecut, iar dorul de teren se simte profund pentru sportivă.

Alături de cele două sportive a venit și Monica Niculescu, care este una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din România, datorită stilului său neconvențional de pe teren. Jucătoarea se poate mândri cu cinci turnee jucate anul acesta: "Am reușit să joc cinci turnee anul acesta și a fost totul ok, o organizare foarte bună. Nu s-a infectat nimeni. Mi s-a părut un meci trist, fără spectatori", spune tenismena.

Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu joacă tenis de masă alături de echipa de la Neatza

Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu joacă cel mai tare meci de tenis din viața lor alături de echipa de la Neatza.

Rețetă de tort cu cremă de ciocolată albă și glazură, preparat de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Vineri, 23.02.2024, 12:03
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

Prezent în cadrul ediției speciale de la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri inedite din adolescența lui. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că a rămas repetent în liceu și a abadonat facultatea, după ce viața lui a luat o turnură neașteptată.

Vineri, 09.02.2024, 13:49
Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Joi, 08.02.2024, 17:53
Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

Joi, 08.02.2024, 10:10
Ultimele știri
x