Antena Căutare

Prognoza meteo 9 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La mijloc de săptămână vremea este în general închisă, iar aria precipitațiilor va fi în extindere.

meteo
Prognoza meteo 9 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Acestea vor fi cu precădere sub formă de ploaie, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile. Vremea va fi rece, cum este normal pentru această data, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 0 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade.

În Maramureș, după o zi cu cer noros, reapare soarele. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 12 grade. În Crișana, meteorologii anunță vreme variată, cu ploi în jumătatea de sud, dar și cu ceva raze de soare în nord. Valorile termice vor atinge între 9 și 10 grade Celsius.

Bănățenii vor avea astăzi parte de un cer acoperit de nori, cu precipitații în cea mai mare parte a regiunii și o maximă de 9 grade.

În Oltenia, cerul va fi noros. Va ploua în nord și în nord-vest, iar în zonele înalte sunt așteptate precipitații mixte. Maximele termice se vor încadra în general între 2 și 5 grade Celsius. În

Transilvania vom avea astăzi o vreme cu multe fenomene meteorologice, cu soare în nord, cer noros în centru și est, dar li precipitații în sud și sud-vest. Temperaturile de astăzi se încadrează între 2 și 10 grade.

Locuitorii Moldovei vor simți și astăzi capriciile iernii. Cerul va fi acoperit, iar în jumătatea de sud vor fi precipitații mixte, iar temperaturile maxime se vor încadra astăzi între -1 și 3 grade Celsius.

În Dobrogea, chiar dacă cerul va fi mai mult noros, șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va mai avea unele intensificări, iar mercurul din termometre va urca astăzi până la 8 grade Celsius.

În Muntenia vom avea în continuare vreme închisă și rece. În nordul regiunii sunt așteptate precipitații mixte, dar nu foarte însemnate cantitativ. Valorile termice de astăzi se mențin destul de mici, între 1 și 4 grade Celsius.

În capitală cerul va fi acoperit de nori, iar maxima zilei nu va depăși 1 grad. De mâine se încălzește și se reîntorc precipitațiile. Maxima zilei de joi se va situa în jurul valorii de 11 grade. Vineri așteptăm aceeași vreme mohorâtă, cu cer noros și ploi, iar termometrele vor indica o valoare maximă de 12 grade.

Horoscopul zilei 9 decembrie 2020. Capricornii pot avea succes pe plan profesional... Rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x