În Reșița se mâncau burgeri dintr-un food truck! Răzvan și Dani își amintesc, în detaliu, fiecare ingredient folosit de „maestrul culinar din rulotă”.
Curioși de fel, reșițenii l-au întrebat pe Dani „ce fel de food truck aveam noi la Reșița”. „Ce ne luam noi din food truck, Răzvane?”
„Doamna avea rude prin Germania și primise un toaster, din ală care îți făcea triunghiuri din felia de pâine. La noi, ieșea un fel de paralelipiped”, i-a reamintit Răzvan.
„Da, îmi aduc aminte! Era o rulotă din aia obosită. Avea scos geamul din spate și pusă o perdeluță”, a zis Dani.
„Avea două feluri de burgeri: burger și cheeseburger. Încă n-o descoperise pe-asta cu ketchup-ul și ne făcea sos se roșii ca bunica, din bulion...”
De aici, discuția virează. De la „pupi”, s-a ajuns la japoneză: „De ce îi zice japoneză? Ăia din Japonia nici nu mănâncă pâine!”
Revenind la burgerii din Reșița, erau puși „într-o chiflă care nu-i colac!”
Rețeta completă, în materialul video de mai sus.
Bună dimineața, sănătate! Enterocolita, boala mâinilor murdare. Cauze, simptome si tratament... Epilepsia, o afecțiune extrem de frecventă la copii. Actrița Dorina Chiriac: „Sunt mama unui copil cu epilepsie”...