Supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane, rețeta lui Nicolai Tand la Neatza de weekend

Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.

Supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane, prezentată într-o farfurie albă la Neatza de weekend

Neatza cu Răzvan și Dani

Pentru că a venit primăvara, iar tarabele piețelor sunt pline de verdețuri, Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul matinalului Neatza de weekend o rețetă specifică acestui anotimp, o Supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.

Este o supă cremă mai specială, preparată la rece și care, de asemeni se servește foarte rece. Rețeta este inspirată din bucătăria franțuzească, bucătărie practicată ani de zile și de Chef Nicolai Tand.

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a găti și voi celor dragi, așa bunătate de preparat.

Ingrediente pentru Supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane

Pentru supa cremă:

  • 500 gr mix de lobodă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 500 ml supă de vită
  • 30 ml ulei de măsline
  • sare și piper
  • busuioc verde
  • pătrunjel verde
  • 250 gr mix de salată verde
  • mentă verde

Pentru ravioli cu brânză și șuncă:

  • 4 ouă
  • 400 gr făină
  • sare și piper
  • ulei de măsline
  • brânză de capră
  • șuncă
  • semințe de floarea soarelui

Pentru crutoane:

  • baghetă de pâine
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • oregano

Rețeta de supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane - Mod de preparare

Chiar dacă ne sperie lista lungă de ingrediente, modul de preparare al supei este foarte simplu și rapid.

Citește și
lorelei-zarug-mănâncă
Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5
Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5
colaj de imagini cu ion si raluca de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire
Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire
patrizia-paglieri-francesco-la-autostop
Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul
Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul
Mai multe articole

Se începe cu prepararea raviolilor.

Într-un vas, se amestecă făina cu sare și ouăle și se potrivește consistența aluatului, picurând treptat ulei. Va ieși un aluat compact care se lasă la odihnit până se pregătește umplutura. Într-o tigaie cu puțin ulei se călește ceapă verde cu șuncă tăiată cuburi mici. Se lasă să se tempereze și se adaugă brânză de capră strivită. Separat se prăjesc și semințe de floarea soarelui și se adaugă în umplutură.

Citește și: Rețetă de colțunași Gyoza, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Aluatul odihnit se întinde într-o foaie subțire din care se decupează pătrate care se umplu cu amestecul de mai sus și se lipesc două câte două. Se presează marginile aluatului cu o furculiță, dând astfel forma de ravioli.

Se pune un vas cu apă și puțină sare la fiert și se fierb raviolii până se ridică la suprafață.

Prepararea crutoanelor

Bagheta de pâine se feliază foarte subțire, iar feliile se așază într-o tavă, pe hârtie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline, se presară cu fulgi de usturoi și oregano și se dau la cuptor la 200 de grade pentru 10 minute, sau până devin crocante.

Cum se prepară supa cremă de verdețuri

Supa cremă de verdețuri de primăvară se prepară în cel mai sumplu și rapid mod. Este o supă care se prepară la rece.

Citește și: Rețetă de supă japoneză Ramen, gătită de Chef Nicolai Tand, la Neatza cu Răzvan și Dani

Se spală foarte bine toate verdețurile, se toacă mai mărunt și se adaugă în recipientul unui blender. Se adaugă puțin ulei de măsline și puțină supă de vită și se transformă totul într-o pastă verde și cremoasă. Se potrivește consistența picurând treptat din supa de vită.

Se servește delicioasa supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane, rece de la frigider, presărată cu semițe prăjite.

Spor și poftă bună!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri