Antena Căutare

E un familist convins, dar nu-și neglijează cariera! Tudor Turcu, câștigătorul X Factor din 2012, dezvăluire de senzație: ”Se va întâmpla în luna martie!”

A participat la ”X Factor” în 2012 și a reușit să câștige competiția de la Antena 1, iar de atunci viața lui Tudor Turcu s-a schimbat total. 

A participat la ”X Factor” în 2012 și a reușit să câștige competiția de la Antena 1, iar de atunci viața lui Tudor Turcu s-a schimbat total.

În cadrul emisiunii de la ”Neatza”, el a vorbit despre faptul că acum este căsătorit și are o fetiță, Anastasia Maria, însă continuă să se dedice muzicii și, mai mult de atât, are și o altă pasiune - pictura.

”Sper ca lucrările să fie plăcute și să se vândă. O voi lansa, cred, de ziua mea, în luna martie a anului viitor.”, a mărturisit el.

Aflați alte detalii despre Tudor Turcu, în videoclipul de mai sus!

Nicole Scherzinger vine în România, iar Dani Oțil vrea să o cunoască: ”Lasă-mă pe mine, că sunt lipsit de obligații!”... Dani a primit un cadou cu tâlc: "Poţi să rămâi fără iubită, însă nu fără..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x