Antena Căutare

O fată de 13 ani a dispărut în Vrancea. A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile cer ajutorul românilor

O fată de 13 ani a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2024. Polițiștii din Vrancea cer ajutorul românilor în găsirea adolescentei care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

o fata de 13 ani cu părul prins într-o parte
O fată de 13 ani a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2024 | Agerpres

Autoritățile din Vrancea sunt în alertă după ce a fost sesizată dispariția unei fete de 13 ani. Miercuri, 3 ianuarie 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorei POPA ALESIA-MARIA.

Adolescenta a părăsit domiciliul din comuna Obrejița în cursul nopții, între orele 4:00 - 7:00, și nu s-a mai întors până în momentul de față. Cei dragi o caută neîncetat pentru a o aduce din nou acasă.

Citește și: Un meșteșug vechi de mii de ani este pe cale de dispariție în Gorj. Ce spune Nea Dumitru despre munca lui: „Mi-a fost dragă”

Polițiștii cer ajutorul românilor în acest caz. Cei care o văd pe fata de 13 ani sau au informații despre ea sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112.

„Astăzi, 3 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Popa Alesia - Maria, în vârstă de 13 ani. Minora a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Obrejiţa în cursul nopţii trecute, în intervalul orar 04,00 - 07,00, şi nu a revenit până în prezent”, informa IPJ Vrancea.

Cum era îmbrăcată Popa Alesia-Maria, fata de 13 ani, atunci când a dispărut

Atunci când a plecat voluntar de la domiciliu, Popa Alesia-Maria era îmbrăcată cu pantaloni negri, tip colanți, hanorac roz și purta papuci albaștri. Aceasta mai poate fi identificată după următoarele semnalmente:

• înâlțime: 1,60 m

• greutate: 40 kg

• forma feței: ovală

• culoarea ochilor: albaștri

Citește și: Anton Varga, un copil abandonat în orfelinat care acum îi salvează pe cei care au aceeași soartă. Destinul i-a apărut într-un vis

• culoarea părului: șaten și lung

Cetățenii care dețin detalii despre fata de 13 ani pot să contacteze Dispeceratul IPJ Vrancea, tel. 0237.207.005 sau să apeleze 112.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile aici, pe Observator.

Alexia, fata ale cărei mâini i-au fost amputate în accidentul de la Pașcani, a lansat o nouă piesă după un an de la trag... Decizie controversată! Țigările electronice ar putea fi interzise. Cine și de ce a ajuns la această propunere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x