Cum să îți ceruiești mașina singur acasă?

Ceara aplicată pe mașină formează un strat subțire transparent peste vopseaua mașinii. Acest strat acoperă zgârieturi minore, depuneri de piatră și alte daune, făcându-le mai puțin vizibile. 

Ceara aplicată pe mașină formează un strat subțire transparent peste vopseaua mașinii. Acest strat acoperă zgârieturi minore, depuneri de piatră și alte daune, făcându-le mai puțin vizibile.

Formează o barieră protectoare ce previne ca apa să intre în contact cu metalul expus sub formă de zgârieturi sau alte urme ce trec de vopsea, incetinind astfel procesul de coroziune.

Produsele speciale folosite pentru protejarea mașinii presupun următoarele tipuri de ceară:

-ceara naturală (de Carnauba)

-ceara animală (de albine)

-ceara din produse petroliere (parafina)

-ceara sintetică (polimeri)

Pentru a te bucura de rezultate optime, trebuie să aplici ceara periodic- pentru că dintre aceste produse, niciunul nu va rămâne permanent pe mașina ta. Din observațiile specialiștilor, o ceară de bună calitate rămâne pe mașină timp de aproximativ trei-patru luni, așa că, dacă ceruiești mașina la fiecare trei luni cu un produs bun, va fi foarte bine.

Potrivit specialistilor, nu este atât de importantă forma, ci contează ca produsul folosit să aibă un conținut cât mai mare din aceasta.

Dacă vrei să-ți vinzi mașina, atunci adaugă anunț gratuit pe CarZZ.ro și milioane de români vor vedea oferta ta de îndată.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri