Antena Căutare

Infiniti va lansa un model electric în 2019. Vezi ce caracteristici va avea autoturismul!

Infiniti va prezenta în 2019 conceptul unui supercar electric, iar modelul va apărea tot anul viitor.

Infiniti va prezenta în 2019 conceptul unui supercar electric, iar modelul va apărea tot anul viitor.

După mai bine de 5 ani de la anunțul lansării unui supercar, japonezii pun capăt așteptării. Ultima incursiune Infiniti în zona mașinilor electrice a fost conceptul LE, prezentat în 2012.

Constructorul japonez spune că va dezvălui un supercar electric în 2019. Până atunci însă, Infiniti ne anunță că va prezenta conceptul supercar-ului la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor.

Șeful diviziei de design de la Infiniti a dat asigurări că supercar-ul electric va fi o mașină cu totul nouă, care nu va împărtăși platforma electrică pe care este construit Nissan Leaf, cea mai vândută mașină din lume, parte a gamei companiei-mamă Nissan.

Alfonso Albaisa spune că Infiniti urmează pașii făcuți de branduri precum Volkswagen sau Mercedes în crearea unor mașini electrice.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Veste rea pentru şoferii din România. Autorităţile vor o nouă taxă de poluare... Lovitură DEVASTATOARE pentru milioane de șoferi. Taxa care va stârni ISTERIE în toată România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x