Antena Căutare

Decizie istorică! Mașinile diesel au fost interzise într-un oraș și pe un segment de autostradă! Este doar începutul

Mașinile cu motor diesel nu mai au voie să circule oriunde. Într-o măsură fără precedent, justiția din Germania a hotărât ca mașinile diesel să fie interzise în orașul Essen și un segment de autostradă aflat în apropiere. 

Mașinile cu motor diesel nu mai au voie să circule oriunde. Într-o măsură fără precedent, justiția din Germania a hotărât ca mașinile diesel să fie interzise în orașul Essen și un segment de autostradă aflat în apropiere.

O astfel de decizie nu a mai fost luată până în prezent. Mașinile diesel vor avea interdicții de circulație în orașul Essen din Germania și pe un segment din Autostrada A40, aflat în apropierea orașului.

Instanţa judiciară a obligat autorităţile din landul Renania de Nord-Westfalia să ia şi alte măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii aerului.

Dezbaterile despre autoturismele diesel au iscat isterie la nivel mondial. Într-un comentariu publicat de Deutsche Welle, Henrik Böhme a vorbit despre fenomen. Conform acestuia, aem de-a face cu o campanie al cărui scop este atins cu precizie. Tot mai multe instanțe de judecată decid în favoarea restricţionării traficului pentru maşinile diesel, invocând depăşirea limitelor de poluare. Bruxelles-ul solicită standarde noi de poluare mult mai scăzute. Iar acesta ar fi doar începutul.

Ce tip de mașini vor fi interzise în București! Noua lege s-ar putea aplica de la 1 ianuarie 2019... Black Friday 2018. Te ia capul! Cu ce preț se vinde o mașină pe eMag de Black Friday!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x