Antena Căutare

McLaren a produs un prototip unicat MP4-12C

Pentru a omagia competitia care a marcat era de aur a motorsportului - Canadian American Series - pe care a dominat-o, McLaren prezinta un exemplar 12C Can-Am de 630 CP.

Unii dintre voi isi amintesc de motorsportul anilor ’60 si ’70, marcati in istorie ca era glorioasa si absolut nebuna a disciplinelor motorizate. Nebuna cu „n” mare.

Sportul era numit „Canadian American Challenge Cup”, prescurtat Can-Am, iar acest racer nebun MP4-12C a fost construit in amintirea acelui campionat fantastic si urmeaza sa-si faca debutul la Pebble Beach saptamana aceasta.

De ce era fantastic? Pentru ca nu avea, efectiv, restrictii, fiind permisiv cu aproape orice, atata timp cat se incadra in regulamentul privind siguranta. Iar McLaren a fost dominant in acea era.

Citeste continuarea articolului pe TopGear

TopGear testeaza Hyundai i20 cu facelift... IPOTEZA! Foto: Vezi cum ar putea arata noile modele Dacia Logan si Sandero!...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x