Antena Căutare

Noul Renault Twingo si editia limitata "Twingo Miss Sixty", lansate in Romania

Renault a lansat oficial in Romania Twingo, unul dintre cele mai de succes modele din istoria companiei. In cadrul aceluiasi eveniment, producatorul francez a prezentat si editia limitata Twingo Miss Sixty, versiunea 100% glamour, 100% feminina a noului model, in cadrul unui show inedit. Renault a vandut peste 3 milioane milioane de Twingo, de la lansarea modelului, in anul 1993. Twingo Miss Sixty poate fi cumparat cu un pret de lansare de 7.285 euro (pretul include TVA si contravaloarea celor trei prime de casare).

Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si va fi comercializata incepand din noiembrie 2010.

Renault sustine ca „Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care trateaza totul cu lejeritate si umor, dar isi asuma aceasta atitudine".


Twingo Miss Sixty: un look «glamrock»

Citadina si feminina, Twingo Miss Sixty mizeaza pe un exterior glamour cu un interior rock'n'roll. Design-ul sau si echipamentele au fost create in exclusivitate pentru acest model. De la tapiterie la designul exterior, totul creeaza o ambianta feminina si un look «glam'rock».

Renault Twingo este disponibil si in Romania, incepand cu luna noiembrie. Pentru inceput, gama Twingo va fi oferita intr-o versiune de baza Trend, care dispune, din standard, de aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric, sau optional solutii de conectivitate USB, Bluetooth si o serie de elemente de personalizare a design-ului.

Seria limitata Twingo Miss Sixty, este oferita in doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, etc.

O singura motorizare

In Romania, pentru ambele versiuni (Twingo si Twingo Miss Sixty) este disponibila, deocamdata, motorizarea de 1,2 litri, 16V, care dezvolta 75CP. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuala cu 5+1 viteze si consuma, potrivit producatorului, 5,1 litri la 100 de kilometri (consum mixt). Este asteptat insa si mai economicul diesel 1,5 dCi.

Versatilitate in conditii de spatiu limitat

Interiorul actualei generatii Twingo este extrem de versatil, prin utilizarea completa a spatiului din cabina (Twingo masoara 3,6 metri in lungime) si multumita celor patru scaune independente.

Portbagajul noului Twingo este unul dintre cele mai mari din segment, variind de la 165 la 285 litri atunci cand scaunele nu sunt rabatate. Volumul poate fi extins la 959 litri in configuratia cu doua scaune.

Renault Twingo poate fi achizitionat si prin Programul National de Stimulare a Innoirii Parcului Auto 2010.

Astfel, pretul de lansare pentru Twingo Miss Sixty este de 7.285 euro (pretul include TVA si contravaloarea celor trei prime de casare).

Le Figaro: Dacia pregateste un monovolum, o utilitara si o citadina pentru 2012... FOTO! Lancia Stratos reloaded: 100 km/h in 3 secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x