Antena Căutare

Primul contact: Lexus CT200h

Cel mai bine intelegi un automobil hibrid atunci cand il conduci inconjurat de un peisaj salbatic si atat de natural, incat incep sa-ti treaca prin cap tot soiul de ganduri. Hmm...ce bine ar fi sa pastram chestia asta asa cum este, si sa avem grija sa nu ne distrugem planeta cu viteza si entuziasmul cu care un soricel mananca bucata de branza din carligul capcanei, capcana care ii va pune, la un moment dat, sfarsit existentei.

Cam asta ar fi impresia pe care mi-a lasat-o primul test cu Lexus CT200h, mai ales ca pe un geam lateral al masinii vedeam Oceanul Atlantic, pe cel opus admiram o serie interminabila de palmieri, iar prin trapa intredeschisa urmaream o pereche de pescarusi care se luasera la intrecere cu mine.

Deci, cum sa facem sa pastram toate astea intacte? Greu de spus si, mult mai greu, de facut. Insa pana la aflarea raspunsului, Lexus isi aduce aportul, lansand primul hibrid compact premium care, la fel ca si restul gamei Lexus, este un hibrid integral, de cea mai buna si inalta calitate.

CITESTE mai multe in Top Gear!

VIDEO! Dezastru in Japonia - masini noi, distruse de tsunami... BMW pune plafon Seriei 6 cabrio si-l face... coupe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x