Antena Căutare

Renault Twingo in Romania: un strop de culoare

Sfarsitul toamnei aduce noul Renault Twingo pe piata romaneasca, iar pentru ca prietena ta sa nu se simta neglijata, exista si editia speciala Miss Sixty.

Daca iti era dor de Renault Twingo, pregateste-te pentru vesti bune. Daca nu, fii gata pentru o noua masina de oras, care va transforma intersectiile in locurile de joaca. Incepand din aceasta luna, Renault Twingo este disponibil si in Romania.

Pentru inceput, gama va porni de la versiunea de baza, Trend, disponibila la pretul de 8.500 de euro cu TVA, care dispune de numeroase dotari inca din serie (aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric).

2010/11/02//137290-twingo2.jpg

Indiferent cat de atractiv va fi noul Twingo, vedeta gamei va fi seria limitata Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin: doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, alaturi de alte numeroase elemente de design.

Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care trateaza totul cu lejeritate si umor, dar isi asuma aceasta atitudine. Prietena ta nu mai are rabdare pana in martie.

Citeste topgear.ro

Gillet Vertigo 5 Spirit: cel mai rapid sprint 0-100 km... Dacia Duster, printre finalistele competitiei Masina Anului 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x