Antena Căutare

Seat Ibiza Bocanegra, acum si in Romania

Fiara este libera si poate oricand sa-ti iasa in cale. Saptamana trecuta s-a vandut primul SEAT Ibiza Bocanegra din Romania.


Ibiza Bocanegra este cea mai agresiva din punct de vedere stilistic, avand prize de admisie care par sa inghita tot aerul din lume. De fapt, grila neagra sub forma de fagure a radiatorului pare capabila sa inghita un om cu totul, precum Moby Dick. Am zis insa "pare", intrucat prizele laterale sunt de fapt false si puncteaza doar la impresia artistica.

2010/06/09//58713-interior.jpg

La fel si aerisirile franelor spate, acestea fiind totusi mai putin evidente si chiar dispuse cu gust, incorporate in partea inferioara a barei de protectie. Interiorul - mai sportiv decat multi fotbalisti din Liga I - este locul unde cutia de viteze DSG se simte precum Arnold Schwarzenegger in sala de forta.

Ne bucura faptul ca vom vedea in curand aceasta masina si pe drumurile din Romania. Prima Ibiza cu pachetul stilistic Bocanegra a fost comercializata saptamana trecuta de catre dealer-ul Porsche Bucuresti Aviatiei, care o avea pe stoc. A costat circa 22.000 euro (cu toate taxele) si sa nu crezi ca va ajunge pe mana unui "boy racer". Bocanegra va fi masina unei domnisoare care gusta genul "hot hatch".

sursa: Top Gear

FOTO / Drive Test - Noul VW Touareg si Dorina Novac ataca luxul... Porsche Panamera Turbo tunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x