Antena Căutare

Tesla a instalat procesoare mai vechi și mai lente pe unitățile Model 3 pentru China: "Livrările noilor procesoare întârzie din cauza coronavirusului"

Tesla a instalat procesoare mai vechi și mai lente pe unitățile Model 3 comercializate în China fără să informeze în prealabil cumpărătorii. Constructorul american justifică decizia prin faptul că livrările noilor procesoare întârzie din cauza coronavirusului.

Tesla Model 3

Tesla se află în centrul unui scandal în China din cauza modului în care a ales să livreze Model 3 pentru clienții de pe piața locală.

Mai mulți proprietari de Model 3 au descoperit întâmplător că seria inscripționată pe unitatea de control a mașinii nu corespunde cu seria menționată de Tesla în specificațiile tehnice ale modelului.

Tesla a obţinut acordul justiţiei germane pentru a continua tăierea pădurii de pe terenul primei sale fabrici de automobile şi baterii din Europa

Confruntată cu un val de critici din partea clienților, Tesla a confirmat într-un comunicat de presă că a instalat o versiune mai veche a unității de control pe unitățile Model 3 vândute în China.

"Ne pare sincer rău pentru confuziile pe care le-am cauzat unor clienți Tesla. Nu am vrut să inducem clienții în eroare, ci să finalizăm livrările cât mai curând posibil. Nu există aproape nicio diferență între unitățile de control în privința experienței la volan sau a siguranței", menționează Tesla.

Cu toate acestea, Tesla susținea anterior că noua unitate de control pentru Model 3 este de 21 de ori mai rapidă decât vechea versiune, care a ajuns acum pe unitățile Model 3 din China.

Livrările Tesla, afectate de epidemia coronavirus. Acţiunile companiei au scăzut cu 17%

Tesla susține că a luat această decizie din cauza faptului că livrările noilor unități de control întârzie ca urmare a epidemiei de coronavirus din China.

Americanii afirmă în același comunicat de presă că vor oferi un upgrade gratuit pentru toți clienții afectați de problemă. Cu toate acestea, CEO-ul Elon Musk a scris pe rețeaua de socializare Twitter că update-ul este gratuit doar pentru clienții care au comandat Model 3 împreună cu funcția "Full Self-Driving".

"În mod ciudat, cei care s-au plâns nici măcar nu au comandat Full Self-Driving. Poate că nu știau că upgrade-ul componentei este gratuit dacă opțiunea este comandata chiar și după livrare", a precizat el.

Noul model de la Tesla atrage tot mai mult atenția! Poliția din Dubai va cumpăra modelul Cybertruck

Atenție mare pentru iubitorii de BMW! Își schimbă sigla pentru prima dată în ultimii 20 de ani... BMW România extinde gama de servicii financiare printr-un program dezvoltat cu Unicredit...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x