Antena Căutare

Noul model de la Tesla atrage tot mai mult atenția! Poliția din Dubai va cumpăra modelul Cybertruck

Noul model Tesla Cybertruck atrage tot mai multă atenție, în ciuda prezentării nereușite de săptămâna trecută. Autoritățile din Dubai au anunțat că modelul Cybertruck va face parte din flota poliției începând cu 2020.

Noul model de la Tesla atrage tot mai mult atenția! Poliția din Dubai va cumpăra modelul Cybertruck
Tesla Cybertruck

Cu toate că demonstrația lui Elon Musk nu a decurs conform planului, instituția a postat o imagine pe Twitter cu camioneta Tesla în culorile Poliției din Dubai, însoțită de mesajul ”#CyberTruck Dubai Police - 2020″, potrivit CBSNews.com.

În timpul amplei demonstrației de prezentare a autoturismului, Elon Musk a vrut să le arate tuturor rezistenţa noilor geamuri integrate în designul prototipului Cybertruck. Constructorul susținea că geamurile noului vehicul sunt indestructibile. Numai că acestea s-au spart, când au fost lovite cu o bilă metalică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția din Dubai este cunoscută în toată lumea pentru flota de mașini de lux pe care o deține, printre care un model Lamborghini, de peste 500.000 de dolari, două autoturisme Bugatti, mai multe modele Ferrari și Mercedes.

Cu toate că nu pare la fel de spectaculos ca bolizii menționați anterior, modelul electric Cybertruck are performanțe similare: poate atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde.

Amenzi mai mici și cu 300 de lei pentru bicicliști. Parlamentarii au votat modificarea Codului Rutier... Începe sezonul amenzilor! Ce sume trebuie să scoată din buzunar șoferii care nu folosesc cauciucurile corespunzătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x