Antena Căutare

Dă click AICI! Melodia “Sub pielea mea” a trupei Carla’s Dreams e un plagiat după “Ursitoarele” lui Florin Chilian? Ce spui?

Trupa Carla’s Dreams a lansat săptămâna trecută piesa Trupa Carla’s Dreams a lansat săptămâna trecută piesa "Sub pielea mea", melodie ce a adunat în timp record peste 3 milioane de vizualizări

Trupa Carla’s Dreams a lansat săptămâna trecută piesa Trupa Carla’s Dreams a lansat săptămâna trecută piesa "Sub pielea mea", melodie ce a adunat în timp record peste 3 milioane de vizualizări.

După celebra "Te rog" şi colaborarea cu Delia, noua piesă are toate premisele să devină un hit. Cu toate astea, există o singură problemă: există mai multe voci care susţin că piesa ar fi plagiată.

Începutul piesei moldovenilor de la Carla’s Dreams seamănă teribil de mult cu începutul melodiei “Ursitoare”, scrisă de Florin Chilian în anul 2001. Florin Chilian a declarat jurnaştilor de la Libertatea că: “Nu știu dacă e asa, poate partitura vocală să fie copiată. Din linia melodică, nu”.

Iniţial, dacă videoclipul care valorifică intens erotismul a stârnit reacţii din partea internauţilor, după câteva zile accentul s-a mutat pe problema plagiatului. "Băi, oameni buni! Buna băieţi! Videoclipul nu este deloc pervers sau porno sau altceva... transmite un mesaj pe care trebuie să-l înţelegi... un gând.... o fantezie... o dorinţa....amintiri...e greu?? Bună treaba băieţi! În sfârşit genu' muzical şi adevăratele mesaje ce le vrem simţite încep să revină prin Carla s Dreams.. BIG UP!", a scris atunci un internaut.

Un tată şi-a deszăpezit maşina, dar ce s-a întâmplat după pare desprins dintr-un film horror! "Poliţiştii au începu... CEA MAI GREA LOVITURĂ pentru FUMĂTORI: de azi nu se mai fumează în spaţiile închise din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x