Antena Căutare

Cel mai sexy tocilar al planetei vinde pentru 200 de milioane de dolari Mashable.com

Pete Cashmore, cel mai sexy tocilar al planetei este pe cale sa vanda blogul pe care l-a pus pe picioare, Mashable.com, pentru de 200 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Scotianul a inceput sa lucreze la site-ul care a ajuns una dintre cele mai apreciate retele sociale inca de la varsta de 19 ani, in dormitorul sau din Banchory, Aberdeenshire.

Cei 7 ani de munca ar putea fi transformati in 200 de milioane de dolari dupa ce CNN si-a anuntat intentia de a cumpara site-ul, evaluat la aproape 100 de milioane de dolari.

Cu 40 de angajati si doua birouri, in New York si Cashmore, Pete ar putea ajunge din cel mai sexy tocilar al planetei, cum a fost denumit, unul dintre cei mai bogati barbati sub 40 de ani.

Mashable este un urias agregator de stiri online ce acopera un sector larg de site-uri, de la antreprenori pana la retele sociale traditionale ca Facebook si Twitter, avand nu mai putin de 50 de milioane de vizualizari pe luna.

CNN, detinut de Time Warner Inc, incearca de ceva timp sa-si extinda afacerile digitale pentru o acoperire mai mare a targetului din social media. Daca in vara a cumparat Zite, o aplicatie speciala de stiri pe iPad pentru 16 milioane de lire sterline, acum cauta un astfel de agregator specializat pe online.

Totusi, un purtator de cuvant al CNN a spus ca grupul de presa nu se "amesteca in astfel de speculatii".

Foto: Lisa Bettany

Fitch a imbunatatit ratingul Greciei, din categoria default restrictionat la "B-"... Sase regiuni din Romania, printre cele mai sarace zone din UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x