Antena Căutare

INS: Comertul, constructiile si industria prelucratoare vor inregistra scaderi

Scadere pe toata linia. Asa vad managerii multor companii situatia Romaniei in perioada urmatoare. Potrivit INS, activitatea din industria prelucratoare, comertul cu amanuntul si constructii va inregistra o scadere in perioada noiembrie 2010 - ianuarie 2011, comparativ cu cele trei luni anterioare.


Si activitatea in constructii va continua sa scada, in special in ce priveste volumul productiei. Managerii estimeaza si o scadere a numarului de salariati cu aproximativ 35%, mai ales in intreprinderile foarte mari, cu peste 500 de angajati.

Consumul isi va mentine tendinta de scadere si in urmatoarele luni, desi romanii sunt cunoscuti pentru avalansa de cumparaturi din perioada sarbatorilor. Vanzarile de marfuri vor fi mai mici cu aproximativ 15%, dar preturile vor creste cu aproximativ 30%.

Cererea de servicii va inregistra o relativa stabilitate in perioada urmatoare, conform estimarilor managerilor din acest sector. Numarul de salariati va inregistra o scadere moderata de aproximativ 12% in acest domeniu.

Romanii sunt sufocati de credite... Guvernul estimeaza un curs de 4,21 lei/euro pentru 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x