Antena Căutare

Jeffrey Franks: Romania este ca o nava iesita din furtuna reparata, dar urmeaza alta furtuna

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks a apreciat ca "Romania s-a intors pe crestere economica, fiind ca o nava iesita dintr-o furtuna reparata (...) In zare se vede insa alta furtuna si este nevoie de conditiile necesare pentru a trece prin ea".

Franks a spus, de asemenea, ca "deasupra Europei sunt nori, iar Romania trebuie sa navigheze prin aceste ape", subliniind ca in ceea ce priveste viitorul sunt si vesti bune si vesti proaste.

"S-a reintors cresterea economica, avem patru trimestre consecutive de crestere economica, se pare ca si ultimul trimestru din 2011 va reprezenta o crestere economica de 2,5%, mai mult decat estimasem si ne asteptam ca si in 2012 sa fie o crestere pozitiva. O veste proasta este insa ca aceasta crestere este insuficienta pentru a imbunatatii standardul de viata al romanilor. 1,5 sau 2,5% este mai bine decat nimic, dar nu este suficient. Este nevoie de o crestere suplimentara", a explicat Jeffrey Franks.

Foto: Intactimages

Hotelierii nu vor sistemul electronic de evidenta a turistilor... Jeffrey Franks: "Cresterea economica a Romaniei este lenta. Nu toti banii s-au intors acolo unde era nevoie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x