Antena Căutare

Portugalia, retrogradata in categoria "junk", nerecomandata investitorilor

Agentia de evaluare financiara Fitch a retrogradat astazi Portugalia in categoria "junk", nerecomandata investitorilor. Adancirea recesiunii face mai dificila reducerea deficitului bugetar de catre guvernul de la Lisabona, a explicat Fitch, adaugand ca se asteapta la indeplinirea obiectivelor fiscale atat pentru acest an cat si pentru urmatorul.


Adancirea recesiunii face mai dificila reducerea deficitului bugetar de catre guvernul de la Lisabona, a explicat Fitch, adaugand ca se asteapta la indeplinirea obiectivelor fiscale atat pentru acest an cat si pentru urmatorul.

Portugalia a primit un pachet de ajutor financiar de 78 de miliarde de euro de la UE si FMI in acest an si a adoptat masuri dure de austeritate pentru a aduce sub control cheltuielile, scrie Reuters, citata de Mediafax.

Fitch se asteapta ca indatorarea tarii sa ajunga la un maxim de 116% din PIB in 2013, de la 93,3% la sfarsitul anului trecut.

sursa: Jurnalul

Costurile pentru intretinerea ministerelor se ridica la 500 de milioane de euro anual... Romanii au devenit dependenti de hypermarket-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x