Românii, la înălţime. Adio, înghesuială din microbuze! Cu DOAR 39 de lei ajungi cu AVIONUL de la Bucureşti la Cluj Napoca

 

Veste bună pentru români! După ce cursele Bucureşti - Iaşi, cu doar 89 de lei, s-au dovedit a fi un succes, Clujul se bucură şi el de o ofertă similară. Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, şase zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 39 de lei

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie.

"Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca - Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi", a spus Oliver, potrivit Mediafax.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti - Otopeni.

În România, Wizz Air a transportat, în anul 2015, 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30 la sută.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe