Antena Căutare

Romanii nu-si mai pot plati creditele. Restantele se ridica la 5 miliarde de euro

Romanii nu se mai incumeta sa contracteze noi imprumuturi bancare si cumuleaza intarzieri tot mai mari la rambursarea creditelor aflate deja in derulare. Restantele au continuat sa creasca in luna octombrie si s-au apropiat si mai mult de pragul de cinci miliarde de euro.


La creditele in lei, sumele cu intarzieri la plata au crescut cu 23%, ajungand la echivalentul a 2,16 miliarde de euro. O buna parte din restante apartin persoanelor fizice.

La finele lunii septembrie, peste 713.000 de romani aveau rate neplatite la peste 1 milion de credite, restantele mai mari de 30 de zile depasind echivalentul a 1,66 miliarde de euro.

Cei mai mari restantieri la banci sunt locuitorii si firmele din Centru, cu 514 milioane de euro. Acestia sunt urmati de cei din Nord-Est si din Vest. Cei mai buni platnici sunt in Sud-Vest, Sud si Bucuresti Ilfov.

sursa: Antena3

Consiliul Fiscal avertizeaza in privinta bugetului pe 2012... S&P a confirmat ratingul Romaniei la "BB+/B"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x