Antena Căutare

Care este motivul pentru care Vladimir Putin și-a „izolat” fiica cea mare. De ce a vrut Maria Putina să părăsească Rusia

Vladimir Putin a apelat la un gest neașteptat în plin război cu Ucraina. Liderul rus i-a interzis fiicei sale, Maria Putina (n.r. Vorontsova), să părăsească Rusia. Iată care este motivul pentru care fata președintelui rus voia să plece din țară.

Colaj cu Vladimir Putin și fiica lui cea mare, Maria Putina Galerie
Vladimir Putin a apelat la un gest neașteptat în plin război cu Ucraina. Liderul rus i-a interzis fiicei sale, Maria Putina (n.r. Vorontsova), să părăsească Rusia. | Getty & Profimedia

Vladimir Putin recurge la măsuri dure în privința familiei sale. Liderul rus și-a „arestat” la domiciliu fiica cea mare, în plin război cu Ucraina. Acesta a întărit securitatea Mariei Putina în ziua în care voia să părăsească Rusia pentru a pleca într-o vacanță exotică alături de noul său partener, Yevgeny Nagorny, în vârstă de 33 de ani.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina. Președintele Rusiei le-a ținut ascunse de public

Maria Putina (n.r. Vorontsova) și-a programt călătoria despre destinația tropicală chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani. Aceasta nu a reusit să mi călătorească în străinităate din cauza tatălui său, care i-a interzis să facă acest lucru.

Motivul pentru care Vladimir Putin și-a „arestat” la domiciliu fiica

Fiica ce mare a liderului a vrut să părăsească Rusia pentru a petrece mai mult timp alături de noul său iubit, după ce a divorțat de fostul soț, fiul olandez al unui colonel NATO. Planul Mariei Putina (n.r. Vorontsova) nu a fost dus până la final deoarece tatăl său a „arestat-o” la domiciliu, sporindu-i garda de corp.

Vladimir Putin a apelat la acest gest după ce a apărut zvonuri precum fiica lui nu ar mai vrea să se întoarcă în Rusia.

Citește și: Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

Potrivit canalului General SVR Telegram, se spune că Maria Putina (n.r. Vorontsova) și-a dorit să plece definitiv din Rusia pentru că nu este de acord cu războiul cutremurător din Ucraina, declanșat de tatăl ei. Aceasta ar fi plănuit să „evadeze” în ziua în care împlinea 37 de ani, cu pretextul că pleacă într-o vacanță de vis.

Cu ce se ocupă Maria Putina, fiica cea mare a lui Vladimir Putin

Maria Putina (n.r. Vorontsova) este fiica lui Vladimir Putin cu fosta soție, Lyudmila. Liderul rus s-a asigurat că fata lui cea mare a avut o copilărie liniștiă departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor. Aceasta s-a născut pe 28 aprilie 1985, la Leningrad, fiind primul copil al președintelui rus.

În prezent, Maria Putina este expertă în boli genetice rare la copii și se numără printre cei mai buni cercetători ai Centrului Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății al Rusiei.

De asemenea, războiul declanșat de tatăl său a adus mai multe sancțiuni și asupra sa, deoarece are o legătură strânsă de rudenie cu Vladimir Putin. Se pare că Mariei Putina îi este interzis să călătorească în țările occidentale.

Citește și: Imagini cutremurătoare din Mariupol, orașul ucrainean unde încă se dau lupte crâncene. 20.000 de civili au pierit

Deși a fost foarte discretă, toată lumea știe că tânăra a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Jorrit Faassen, fostul său soț. Cei doi au împreună un băiețel pe jumătate olandez, care are vârsta de 8 ani.

Cele mai multe informații despre viața personală ale Mariei Putina (n.r. Vorontsova) nu sunt publice, cu scopul de a-l proteja pe tatăl său.

Johnny Depp a depus mărturie în procesul împotriva fostei soţii, Amber Heard. Declarațiile marelui actor: „Sunt obsedat ... Ce se întâmplă cu turiștii care vor să meargă în Veneția. Anunț de ultimă oră despre frumosul oraș Italian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x