Antena Căutare

Comerciantii din Londra, in pragul falimentului din cauza Jocurilor Olimpice

A fost haos, marti, la Londra, dupa ce cateva linii de transport public au fost suspendate chiar la o ora de varf. Traficul a revenit la normal abia dupa cateva ore. Daca pasagerii s-au aratat, in general, intelegatori, comerciantii sunt insa furiosi. In loc sa le creasca veniturile, Olimpiada le-a redus semnificativ numarul clientilor.

In inima Londrei, abia daca se mai simte pulsul Jocurilor Olimpice. Terasele sunt pustii. La fel si strazile, alta data forfotind de turisti. Nu este chiar vara cu incasari "olimpice" la care se asteptau comerciantii.

"Pur si simplu au otravit mintile oamenilor cu povesti despre terorism, blocarea circulatiei. Sunt aici de 27 de ani si n-am mai avut o luna iulie atat de proasta, niciodata", a spus un comerciant din mijlocul Londrei.

De teama blocajelor in trafic, organizatorii olimpiadei i-au sfatuit pe oameni sa evite centrul Londrei. Se pare ca recomandarea a fost luata mult prea in serios. Ca sa atraga oamenii, patronii apeleaza acum la metode disperate. O mica berarie din centrul Londrei ii incurajeaza pe localnici si turisti deopotriva sa intre in spiritul olimpiadei consumand bere cu anabolizanti, strict interzisa sportivilor.

Nimic nu functioneaza insa. De cand s-a dat startul competitiei, pub-urile, magazinele, hotelurile si teatrele au inregistrat scaderi de clientela de pana la 50%. Iar transportul public tot nu merge ca uns. Ieri, doua linii spre parcul olimpic au fost inchise. Prima, dupa ce un individ a inceput sa ameninte ca se arunca sub un tren. A doua, dupa ce un mecanic a simtit miros de fum in cabina.

FOTO: EPA / Intact Images

Ministrul israelian al Apararii: "Israelul va razbuna atentatul de la Burgas, comis de Hezbollah"... Prezidentiale in SUA: Barack Obama a depasit pragul de sustinere in trei state-cheie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x