Antena Căutare

„Cozi de dricuri, la porțile cimitirelor! Moartea umblă pe străzi. Copiii desenează curcubee și le agăță la ferestre!”. Adevărul despre coșmarul trăit de românii din Italia, din cauza coronavirusului!

O româncă aflată în Italia a dezvăluit adevărul despre coșmarul pe care îl trăiesc românii în această țară, alături de cetățenii italieni, din cauza pandemiei de coronavirus. 

„Cozi de dricuri, la porțile cimitirelor! Moartea umblă pe străzi. Copiii desenează curcubee și le agăță la ferestre!”. Adevărul despre coșmarul trăit de românii din Italia, din cauza coronavirusului!
Adevărul despre coșmarul trăit de românii din Italia, din cauza coronavirusului! | profimediaimages.ro

Românca a povestit, într-un mesaj publicat pe platforma de socializare Facebook, că, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu mai zâmbesc. A văzut cozi de dricuri, la porțile cimitirelor.

„Astăzi sunt 23 de zile de la pacientul 1 în Italia. Ieri la poartă cimitirelor din nordul Italiei era coadă de dricuri. Nu cred că cineva a mai văzut vreodată o coadă de dricuri. Doar dricuri. Medicii fac ture de 20 de ore cu 4 ore de somn. Nu se pleacă acasă

Pe străzi mai circulă doar forțele armate și mașinile de dezinfectat Se merge la supermarket doar câte unul, cu certificat de deplasare, se stă la coadă la distanță, se intră câte 5.

Oamenii nu mai zâmbesc. Sau nu le mai vezi zâmbetele pentru că purtăm toți măști. Ne facem măști singuri, pentru că măști și dezinfectanți nu se mai găsesc de mult. Acum o săptămână nu se mai găseau nici apă, pâine și zahăr

E foarte liniște. Pare că viață s-a retras. Nu iese soarele de 4 zile. În primele zile de lockdown copiii țipau, se revoltau statului în casă, acum au devenit apatici. Desenează curcubee și le agăță la ferestre. Că se simtă încă și prezența lor, chiar dacă sunt ascunși. Lumea cântă de la balcoane. Că să se știe că suntem încă vii, chiar dacă moartea umblă pe străzi”, a scris românca, pe Facebook.

În Italia, în momentul redactării acestei știri, au fost raportate 1.266 de decese provocate de coronavirus și 17.660 de cazuri de infectare.

”Mamă, ce pumn i-am dat cancerului!”. 9 ani. Cel mai curajos băiețel din lume. I-au scos ficatul, l-au pus la loc... Polonia şi Danemarca închid frotierele pentru străini! Anunțul Wizz Air pentru cei care și-au cumpărat bilete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x