Spania, în alertă. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se apropie de 9.000, iar aproape 300 de oameni au murit

Veștile proaste vin din Spania, unde autoritățile au instituit carantină la nivel național, întrucât, în ultimele 24 de ore, alte o mie de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, numărul total depășind 8.000. 

Spania, în alertă. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se apropie de 9.000, iar aproape 300 de oameni au murit

Astfel, în acest moment, Europa este epicentrul pandemiei, iar Spania cea mai afectată țară de pe bătrânul continent, după Italia.

De asemenea, în Spania, s-au înregistrat 297 decese, iar rata mortalității este de peste șase la sută.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 158! În ce stare se află pacienții

În Spania, până în prezent, s-au înregistrat 8744 de îmbolnăviri, 3.215 dintre aceștia aflându-se internați. De asemenea, numărul persoanelor aflate la Terapie Intensivă se ridică la 410.

Soţia şefului guvernului spaniol, Pedro Sanchez, a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, la scurt timp după ce acesta anunţase plasarea în izolare aproape totală a ţării pentru a pune capăt epidemiei.

Măsuri Excepționale - România a intrat, astăzi, în stare de urgență! Ce se va întâmpla în toată țara

Campionatul Spaniei, suspendat pentru două săptămâni

Campionatul Spaniei a fost suspendat pentru cel puţin două săptămâni, iar pierderile s-ar ridica la aproape 700 de milioane de euro pentru cluburile din Primera şi Segunda Division. Asta pentru că în contul echipelor nu vor mai intra banii cuveniţi din drepturile TV care ar reprezenta 550 de milioane de euro. Suma totală a contractului este de 1,7 miliarde de euro. De asemenea, 140 de milioane de euro ar fi pierderea din vânzarile de bilete şi abonamente.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri