Antena Căutare

Fratele lui Barack Obama traieste in conditii modeste, in Kenya

Unul este cel mai puternic om al lumii, celalalt abia isi duce traiul de pe o zi p alta. In ciuda prapastiei uriase care ii desparte, au acelasi tata. Cativa jurnalisti au descoperit ca fratele presedintelui american traieste in capitala Kenyei, in conditii modeste. George Obama a acceptat sa stea de vorba cu jurnalistii, iar fragmente din acest interviu au fost incluse intr-un documentar menit sa-l impiedice pe Barack Obama sa castige inca un mandat la Casa Alba.

De indata ce au aflat ca fratele vitreg al lui Barack Obama traieste intr-o saracie lucie in Nairobi, realizatorii documentarului au mers sa stea de vorba cu el.

In ciuda intrebarilor provocatoare puse de jurnalisti, George Obama s-a ferit sa arunce cu noroi in fratele sau.

Documentarul "2016: Obama's America", ce urmeaza a fi lansat in curand, ar trebui sa erodeze capitalul politic al liderului de la Casa Alba, care vrea sa castige un nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

foto: policymic.com

Comisia Europeana, preocupata de suspendarea presedintelui Traian Basescu si de decizia CCR ... Protest cu lapte in fata Parlamentului European! Fermierii se plang ca preturile au scazut dramatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x