Antena Căutare

EXCLUSIV! Drama unei romance ucise pe o trecere de pietoni din Londra continua dupa moarte

Un chin nesfarsit. Este chinul familiei unei tinere romance, ucise pe o trecere de pietoni, la Londra. Rudele nu reusesc sa ii aduca acasa trupul, pentru a o ingropa crestineste. Iar legistii britanici trag de timp, in asteptarea unei a doua autopsii. Ucigasul fetei este si acum in libertate.

In noaptea de 23 iunie, cu putin inainte de miezul noptii, Elena Geanina Fanaru se intorcea de la serviciu si a traversat o strada pentru ultima oara. Un sofer neatent, care circula cu aproximativ 100 km/h, a lovit-o in plin, dupa care a fugit de la locul accidentului.

Cu cateva minute inainte de accident, Geanina vorbise la telefon cu iubitul si cu sora ei. Le spusese ca ii e frica sa vina singura pe jos. Era si foarte obosita, pentru ca tocmai isi terminase programul de lucru la restaurantul unde era angajata. Cand baiatul a sunat-o sa ii spuna ca se duce cineva sa o ia de la statia de metrou a raspuns insa un politist. Geanina a fost trasportata de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Dupa cinci zile, pe 28 iunie, si-a dat ultima suflare.

Doua zile mai tarziu, soferul s-a predat, dar a fost eliberat pe cautiune.

Germania cere oficial explicatii Romaniei: Ambasadorul roman, chemat de Angela Merkel... Nigeria: Coliziunea dintre un microbuz si o cisterna a provocat moartea a peste 90 de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x